Sardinie letecky: 4* hotel Baja Bianca s all inclusive a bazénem, písečná pláž 350 m od hotelu

od 12 490 Kč
Vybrat variantu
Čedok a.s. (kontakt) Sardinie - Itálie (mapa) 8 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marcela

Dobrý den prosím kolik je pobytová taxa na osobu a 1 den, a pláž nepatří hotelu prosím neplatí se tam? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, taxa je cca 1,5 Euro/den. Pláž je veřejná: Písčitá pláž Salina Manna s krásně průzračnou vodou je vzdálená od hotelu cca 350 m (v závislosti na poloze pokoje). Nachází se v přední části malebné laguny. Plážový servis (2 lehátka a slunečník/pokoj) za poplatek. Další písčitá pláž Cala Suaraccia (veřejná) je od hotelu vzdálená cca 1,5 km.

Zdeňka Hubáčková

Dobrý den, ještě bych se chtěla zeptat, jak to je s dodržováním nošení koupacích čepic do bazénu? Ještě jsem se s tím nikde nesetkala…

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko,

tuto informaci máme, že se musí do všech bazénu mít koupací čepice, je to podmínka hotelu. To jak to potom funguje na místě, to bohužel nevíme. Děkujeme.

Monika

Dobry den, vzdalenost hotelu od letiste, prosim? A cas odletu a priltetu? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, letiště Olbia je vzdálené cca 25 km. Čas odletu/příletu závisí na datumu kdy byste ráda letěla. Prosím napište nám přibližný datum na zajezdy@slevomat.cz, rádi Vám časy letů ověříme.

Zdeňka Hubáčková

Dobrý den, je zde možnost zakoupit přes delegáta nějaký výlet?

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, fakultativní výlety si můžete objednat prostřednictvím delegáta v destinaci. Při první informační schůzce po Vašem příletu Vám mimo jiných všeobecných a praktických informací představí i nabídku výletů.

Martina

Dobrý den,
za kolik by byl jednolůžkový pokoj ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino. Hotel Baja Bianca**** nenabízí jednolůžkové pokoje. Pokud byste si přála pomoci s výběrem dovolené pro 1 osobu, neváhejte nás kontaktovat na e-mailu zajezdy@slevomat.cz, a to společně s preferovaným termínem, odletovým místem, destinací a orientační cenou za zájezd, rádi Vám zašleme dostupné nabídky. Mějte hezký den.

Petr

Dobrý den! Má tento hotel plážový bar?

Slevomat.cz

Zdravíme Vás, Petře :) Tento hotel nemá k dispozici plážový bar. Přejeme hezký den.

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru